Cooking with Steffie

This slideshow requires JavaScript.

Steffie en ik hebben samen heerlijk gekookt in Beechwood. Als voorgerechtjes had Steffie een soort van hartig taartje van filodeeg met spinazie, ei en kaas gemaakt (yum lijkt me ook lekker voor ontbijt!) Toen dat in de oven stond hebben we samen de Groente Tian gemaakt met Aardappel, Zoete Aardappel, Tomaat, Courgette en Ui. Dit is makkelijk om te maken en ziet er super uit!! Voorbij de Tian hadden we Citroen kipfilets en een heerlijke salade met aardbeien en appel. En het toetje was Boeren Vanille ijs met verse aardbeien en ananas. Na het eten lekker lang nagetafeld met 2 flessen wijn Winking Owl (Aldi) & Lucky Duck (Walmart). Heerlijke dinsdagavond, doen we snel weer!

Hmm het eten ziet er zoo goed uit op de foto’s, krijg spontaan weer honger!

____________________________________________________________________________

Tonight Steffie & I finally got to cook together again at Trever’s Beechwood. Steffie made the appetizers: Crescent dough with Spinach, Egg & Cheese (yum, would be good for breakfast too). While that was baking in the oven we made the dish of the night: Vegetable Tian with Potato, Sweet Potato, Tomato, Zucchini and Onion. Super easy to make and it looks deliciously cute! With the Tian we had some Lemon Chicken and salad with strawberries and apple slices. And since no Dinner ends without Desserts we had Ice Cream with fresh Strawberries and Pineapple. After eating we continued talking and finishing our wines: Winking Owl (Aldi) & Lucky Duck (Walmart), two animal brands! Awesome Tuesday night, we should do this again soon!!

Hmm the food looks delicious if I say so myself, my mouth starts to water!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s